DE SALON

PURE INDULGENCE

BODY & SKIN CLINIC

Wilt u er ook elke dag stralend uitzien? Bij Pure Indulgence BODY & SKIN CLINIC in Leeuwarden verzorgen wij gezichtsbehandelingen voor huidverbetering en ontspanning, verschillende soorten massage gericht op het verminderen van spanning en pijn. Lichaamsbehandelingen zoals de ICOONE (bindweefselmassage, littekenbehandeling en zo veel meer) en VENUS VERSA (het 'verbranden' van vet en het verstrakken van de huid, 'the red carpet facial'), wimperlift ( Elleebana lashlift ) en wenkbrauwen door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. 

Schoonheidssalon Leeuwarden

NANDA APELDOORN

In 1999 vertrok ik naar Australie, ik had net mijn stage voor de MEAO afgerond en besloot mijn vervolgstudie af te zeggen om een jaar te reizen. Na een jaar rondreizen koos ik toch een andere richting, ik wilde schoonheidsspecialiste worden. Mijn studie deed ik bij Verona Academy, een internationale opleiding die de Oosterse en Westerse wijsheden combineerde op het gebied van welzijn en beauty.

Hierna kreeg ik een baan bij het Versace Hotel, toen nog het enige 6 sterren hotel in Australie. Ik werkte hier als Deep Tissue / Remedial Massage Specialist en als SchoonheidsSpecialist. We kregen de beste interne en externe opleidingen en ik deed hier massages bij Nicky Hilton, July Benz, Ian Thorpe en andere celebrities en athleten.

Hierna werkte ik 3 jaar lang voor de Golden Door health retreat, hier leerde ik de waarde kennen van ‘schoonheid van binnenuit’ . Door middel van een goede combinatie van sport, ontspanning, gezond eten en ‘verwennerij’ van ‘body, mind en soul’ werden hier levens veranderd. Ook heb ik rond deze tijd mijn personal training (krachttraining) opleiding afgerond.

Hierna ben ik gevraagd de Australische trainer te worden voor het Franse merk ‘Carole Frank’. Nadat ik met Mrs Franck zelf in Parijs heb mogen trainen, ben ik 2 jaren de trainer geweest en heb dit met veel plezier gedaan.

In 2010 ben ik naar Nederland teruggekeerd. Na enkele jaren in Heerenveen als masseuse en schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen. Naast wat ik al deed wilde ik ook graag Permanente MakeUp leren plaatsen. Toch bleef de huid, huidverzorging en hiernaast ook huidproblemen die ik niet kon beïnvloeden of verbeteren mij altijd bezighouden en in 2017 -toen het concept ‘PhiLings’ tot stand kwam- heb ik de training hiervoor bij Dr Vladimir Zec mogen volgen.

Inmiddels heb ik meerdere advanced trainingen gevolgd, heb ik mogen assisteren bij trainingen van Vladimir Zec, Ljiljana Talovic en Jelena Misic en Dra Susana Sandoval en was ik in 2019 en 2020 PhiLings (MicroNeedling en Plasma huidverbeterende behandelingen) master van PhiAcademy. Hiernaast was ik ook PowderBrows, PhiContour (lippen en eyeliner permanente makeup) master voor dit bedrijf. 

In 2020 besloot ik afscheid te nemen van de Academy en verdere dermatologie- en producttrainingen te volgen bij  U-Consultancy, U-SKIN, MesoEstetic en SKINPEN. De Plasma en MicroNeedling behandelingen zal ik blijven geven in de schoonheidssalon in Leeuwarden, uiteraard nu met de SKINPEN. Deze is meer effectief en FDA goedgekeurd voor medisch Microneedling. Ook PMU trainingen blijven mogelijk op aanvraag. Inmiddels hebben wij ook de ICOONE en VENUS VERSA aparatuur in onze salon, huidverstrakking en huidverbetering op het hoogste niveau! Uniek in het noorden!!

In 2023 zal ik mijn opleiding Medisch SchoonheidsSpecialiste afronden en ben ik inmiddels ook bezig met de opleiding Guasha voor mens en paard. Hiermee wil ik een andere passie van mij, paarden, combineren met mijn passie voor het lichaam en het verbeteren hiervan: PURE CONNECTION. Ook heb ik een nieuwe behandeling ontwikkeld. Met behulp van cupping maak ik het bindweefsel los in het gelaat, de MP2 verstrakt de huid en stimuleert de productie van collageen. De nek, schouder, hand en scalp massage zorgt voor het losmaken van de spieren en dus de ultieme ontspanning, de Zuid Afrikaanse producten van TheraNaka zorgen voor een intense geurbeleving en hydratatie van de huid. The African Journey, vanaf juli 2023.

In 2017 is de salon verhuist naar RengersState gezondheidscentrum en inmiddels hebben we een gezellig en gedreven team. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in de salon, Pure Indulgence BODY & SKIN CLINIC.

TOMO

Gedurende mijn werk bij het Palazzo Versace hotel werkte ik samen met Tomo. Tomo komt oorspronkelijk uit Japan en heeft haar beauty en massage opleiding - net als ik- bij Verona Academy in Australië gevolgd. 

Na enkele jaren gewerkt te hebben bij Palazzo Versace - waar wij ekaar hebben ontmoet- is zij op de internationale cruise schepen gaan werken als massage therapeut. 

Inmiddels woont Tomo ook in Nederland en werkt Tomo samen met mij in de salon. Ik vind het heel fijn om met iemand te werken die net zo gedreven is, veel ervaring heeft, dezelfde opleidingen en veelal dezelfde visies heeft, maar ook altijd haar eigen inbreng. Tomo specialiseert in massages zoals DeepTissue massage, Lymphatic Drainage massage en BindweefselMassage en zij is ICOONE bindweefsel specialist. De oplossing voor bodycontouring / omtrekvermindering en om cellulite of vochtophopingen aan te pakken. Hiernaast werkt zij met de VENUS VERSA en ADIPOLOGIE voor huidverstrakking en het verwijderen van plaatselijk vet. 

Tomo spreekt een beetje Nederlands, maar zal u grotendeels in het Engels te woord staan. 

Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

 

 • ICOONE bindweefsel massage

 • ADIPOLOGIE behandeling

 • VENUS VERSA huidverstrakking MP2 Body

 • Massage (DeepTissue, Lymphatic drainage)

 

Tomo werkt op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zij is online in te boeken, onderaan de volgende pagina s vindt u de link; Massage, ICOONE, ADIPOLOGIE en VENUS versa. Ook kunt u inboeken via het contactformulier of op 0615317187 

 

 

Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

JILDOU

Vanaf april 2022 is Jildou ons team komen versterken. Zij is wat ik al lange tijd zocht, een super gedreven schoonheidsspeciliste met veel ervaring en gespecialiseert in huidverbetering. Ze is zeer leergierig en door haar kennis op het gebied van de huid, maar ook de ingredienten van de producten kan zij u heel duidelijk uitleggen wat u huid nodig heeft en waarom. Ook Jildou heeft -net als Tomo- op de cruise schepen gewerkt, maar dan als schoonheidsspecialiste. Jildou heeft haar Acne specialisatie waardoor deze behandelingen (gedeeltelijk) zullen worden vergoed door uw zorgverzekering. In juni heeft zij een training gevolgd voor het verwijderen van plekjes en vlekjes en in juli een extra training voor SKINPEN MicroNeedling, 1 van onze meest populaire huidverbeterende behandelingen. Inmiddels is Jildou ook getrainded om te werken met onze krachtpatser, de VENUS VERSA. Hiermee behandeld zij met de MP2 de huidverstrakking van het gelaat en met de IPL de hyperpigmentatie, vaatjes en het verwijderen van haar op gelaat en lichaam.

 

 • MP2 huiverstrakking
 • VENUS VERSA PhotoFacial
 • SKINPEN MicroNeedling
 • IPL haar vermindering
 • IPL pigment en vaatjes
 • LASER verwijderen of ontgrijzen van Permanente MakeUp 
 • Ellebana LashLift
 • BrowSculpture
 • Germaine de Capuccini expert gezichtsbehandelingen

Jildou werkt op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30.

Behandelingen zijn online, via ons conctactformulier of 0654782426 (WhatsApp) in te boeken. Telefonisch zijn wij tijdens behandelingen niet beschikbaar, maar u kunt altijd een voice mail achterlaten, dan bellen wij u terug.